Nejnovější recenze ze sekce Rtěnky
- Trvanlivá
NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream rtěnka s našlehanou texturou pro dokonalé vyhlazení rtů 19 Snuggle Sesh 4 ml
- Nevysušuje rty, výdrž je adekvátní konzistenci.
NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream rtěnka s našlehanou texturou pro dokonalé vyhlazení rtů 20 Pom Pom 4 ml
- Pěkná barva, nerozpíjí se do vrásek.
Po letech používání matných rtěnek jsem se rozhodla pro změnu. Rtěnka nevysušuje rty a ačkoliv ji za den musím min. jednou nanést znovu, tak oceňuji, že mi nezalézá do vrásek kolem rtů. Cena odpovídá kvalitě, koupila bych si ji znovu.
objednávám podruhé, vysoká kvalita
NYX Professional Makeup Shine Loud vysoce lesklá dvoukroková rtěnka 30 Total Baller 3,4 ml
Hana Deyl Baudisová
Přidáno: 17. dubna 2024
(naposledy upraveno 17. dubna 2024)
Zakoupeno v ELNINO.CZ
- Rtěnka se dobře nanáší a po zaschnutí vydrží téměř celý den.
- Na rtěnku je možné dávat lesk, ale ten je třeba častěji obnovovat.
Hezký odstín vínové rtěnky s fialovým nádechem. Vhodný hlavně k podzimnímu a zimnímu oblečení tmavovlasých, spíše zralých žen. Najdou se ale i jarní a letní barvy oblečení, k nimž se hodí. Klasická tuhá matná rtěnka NYX, jaké mám ráda, protože jsou výrazné a dobře drží. Nemám moc ráda tekuté rtěnky, proto mě mrzí, že značka NYX na ně ve většině svých produktů přechází.
Vypadá dobře, zatím zkouším.
Nadherná perletová rtěnka, dlouhotrvající pro každodenní nošení, vydrží dlouho, nerozmazává se.
- Nevysušuje rty, nádherná barva
Velmi příjemná konzistence, pečující o rty.Přirozená barva.
Příjemná na rtech.
Barvu musím ještě vychytat.
Hnědou, tělovou ...
Krásné balení, příjemná textury, jemný odstín, pečuje o rty, dodává šťavnatý lesk, jemně perleťový. Krásné na jaro a léto.
Nejdriv jsem se bala tohoto odstnu,ale jsem opravdu prijemne prekvapena.Na leto idealni,oranzovy odstin se zlatymi odlesky vypada moc hezky.Ve skutecnosti bych rekla,ze je svetlejsi nez na fotce.
Dobre se nanasi,odstin je hnedooranzovy a 8 hodin nevydrzi.Mozna kdyz se nebude pit ani jist.
Super. Úžasný odstín.
Nádherná rtěnka. Příjemná aplikace.
Makeup Revolution London Emily In Paris Lip & Cheek Blush Camille rtěnka a tvářenka 2v1 Pinky Swear Pink 2 g
Super. Krásná barva.
- Rtěnka se nevysouvá i po mnoha pokusech,tudíž je nepoužitelná.
Rtěnka je na vyobrazení do růžova. V reálu je bohužel do hněda. Docela zklamání.
Rtěnka je opravdu hydratační, ale barva v reálu je trochu jiná. Více do hnědočervena. Škoda, ta na vyobrazení se mi líbí více. Vracet, ale nebudu, odstín mi docela vyhovuje.