Nejnovější recenze ze sekce Rtěnky
Gabriella Salvete YES I DO! Matte Lips Long Lasting Lipstick Matná dlouhotrvající tekutá rtěnka 03 4,5 ml
Objednávala jsem korálovou rtěnku a přišla mi bezvýrazná barva,je to již podruhé ,kdy jsem obdržela nesprávný výrobek.
- Krásná barva
Rtěnka je příjemná, dobře se nanáší, vyživuje rty
Přijde mi jako kvalitní a na rtech příjemná rtěnka. Dokoupila jsem si červený odstín 739 Cherry Kiss po dobré zkušenosti se rtěnkou v odstínu 319 Peach Kiss, který jsem dlouho hledala. Obě rtěnky jsou v teplém tónu a hodí se pro podzimní typy. Výdrž je poměrně dobrá, ale jídlo samozřejmě nepřežijí. Za mě jsou na rtech lehounké a příjemné.
barva sytá
Skvělá barva, konzistence i výdrž. Nevysušuje. Doporučuji.
Kvalitní rtěnka, krásná barva.
- Na koupi této rtěnky jsem se chystala velice dlouho. Nezklamala mě. Troufám si tvrdit, že je zatím nejlepší, jakou jsem měla. Jednak jsou výživou, hydratací, jak přilne ke rtům. Lehce se nanáší, úžasné voní a lehký růžový odstín bude slušet opravdu každé ženě.
Úžasná
It is like cream for me, I wanted more clear
Krásná barva, překvapivá výdrž a s výrobkem se dobře pracuje.
Rtěnku kupuji opakovaně. Působí příznivě na rty a chrání je před nepřízní počasí. Barva je decentní.
Má třetí rtěnka stejné značky, stejný typ, jiný odstín. Neskutečná výdrž, nezanechává stopy. Zdá se, že vysušuje rty, po odlíčeni je třeba rty ošetřit. Při aplikaci nejdříve obtáhnu kontury, pak vyplním. Nechat chvíli zaschnout, případně obtisknout přebytečnou barvu do ubrousku. Špatně se odstraňuje, když přetáhnete.
- Rtěnka má krásně jemnou strukturu, nevysušuje rty, pigmentace velice hezká.
Příjemná kvalitní rtěnka. Mám pocit, že mám plnější rty, takže jsem moc spokojená.
- Dlouho vydrží
- Barva nesouhlasí s fotografií je tmavší
velmi lehce se aplikuje na suché rty, opravdu je hydratuje a nevysouší je
- jemná, mastná a hydratační rtěnka, příjemná na rtech
jemná, mastná a hydratační rtěnka, příjemná na rtech
dobře drží
- vyborne drzi
- ...
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »